Sortare după:
Produse pe pagină:
Carti de joc kamasutra

Carti de joc kamasutra

Cine a spus că pachetele de cărţi de joc nu pot educa? Cărţile de joc Kamasutra sunt perfecte pentru a învăţa noi poziţii, care pot fi testate - depinde ce pedepse vă trec prin minte când alegeţi să vă jucaţi. Sunt perfecte pentru cadouri între îndrăgostiţi sau pentru petrecerile de burlaci.
28 RON
 
Carti de joc XL

Carti de joc XL

Carti de joc de dimensiuni mari, plastifiate. Pachet de carti de joc clasice, de dimensiuni cca. 9.5 x 14 cm. Element excelent pentru fiecare iubitor al cartilor de joc.  Distractie pentru intreaga familie.
24 RON
 
Carti poker BICYCLE A

Carti poker BICYCLE A

Cărțile BICYCLE sunt folosite de iluzioniști și jucători de poker din întreaga lume. Astfel, aceste cărți pot fi folosite atât pentru trucurile cu cărți, cât și pentru jocurile dumnoavoastră preferate. La comandare, vă rugăm să precizați modelul dorit.
48 RON
 
Carti poker BICYCLE B

Carti poker BICYCLE B

Cărțile BICYCLE sunt folosite de iluzioniști și jucători de poker din întreaga lume. Astfel, aceste cărți pot fi folosite atât pentru trucurile cu cărți, cât și pentru jocurile dumnoavoastră preferate.C La comandare, vă rugăm să precizați modelul dorit.
39 RON
 
Clopotel birou RING FOR SEX

Clopotel birou RING FOR SEX

Clopoțelul de birou ”Ring for sex”: - este folosit adesea pentru ritualul dinaintea începerii unei nopți de neuitat în doi. - poate fi un cadou amuzant pentru unul din prietenii tăi. - are culoarea pasiunii, roșu intens combinat cu negru. Dimensiune: 6,5 x 7,5 cm. Produsul este ambalat într-o cutie transparentă, din plastic.    
28 RON
 
Glob inima cu inimi

Glob inima cu inimi

Daca ești îndrăgostit sau îndrăgostită, globul inimă cu inimi e cadoul perfect pentru persoana iubită. Globul poate fi personalizat cu o singură fotografie, în formă de inimă. Dimensiune: 4,5 x 9,5 x 8 cm.
29 RON
 
Glob inima cu zapada

Glob inima cu zapada

Daca ești îndrăgostit/ă sau vrei să îți surprinzi familia, globul inimă cu zăpadă e cadoul perfect pentru persoana iubită sau cei dragi. Globul poate fi personalizat cu o singură fotografie, în formă de inimă. Dimensiune: 4,5 x 9,5 x 8 cm.
29 RON
 
Glob rotund cu inimi

Glob rotund cu inimi

Daca ești îndrăgostit sau îndrăgostită, globul rotund cu inimioare și sclipici e cadoul perfect pentru persoana iubită. Globul poate fi personalizat cu o singură fotografie, ce va respecta forma globului. Dimensiune: 8,7 x 8,7 x 8 cm.
29 RON
 
Perna patrata roz/albastra plus

Perna patrata roz/albastra plus

Cadoul perfect de Ziua Îndrăgostiților, perna pătrată roz din plus poate fi personalizată cu poza voastră. Potrivită și pentru zile de naștere, cadouri de Crăciun sau alte atenții aduse persoanelor dragi. Dimensiune: 44 x 44 cm. Culori: roz și albastru. Personalizarea este inclusă în preț.
59 RON
 
Pix manusa box

Pix manusa box

Pentru cei cărora li se fură mai mereu pixurile sau sunt sâcâiți întotdeauna când scriu, am găsit soluția! Pixul mănușă de box îți sare în ajutor. Printr-o simplă apăsare de buton, declanșați un croșeu de dreapta, care îi va speria de-a binelea pe cei băgăcioși. Culoare pastă: albastru. Dimensiune: 18 cm.
12 RON
 
Pusculita porc cu creta mica

Pusculita porc cu creta mica

Pușculița porcușor cu cretă este unul din produsele care surprind plăcut întotdeauna. Nu ai auzit încă de ea? E de culoare neagră, mată, prevăzută cu o bucată de cretă ce îți permite să notezi pe pușculiță pentru ce anume îți păstrezi economiile. Dimensiune: 10 x 7 cm.
18 RON